1-daagse training
op 10 december 2020

Voor die coach/opsteller die wil leren werken
met mannelijke en vrouwelijke energie.

Opstellen is niet meer alleen een methode om oude familiethema’s zichtbaar te laten worden en te helpen trauma’s te verwerken. Het is een werkvorm die clienten helpt om in korte tijd verbinding met zichzelf te maken en inzicht te krijgen in hun vraagstuk.

Een van de universele wetten waar ik me al jaren mee bezighoud is de balans in mannelijke en vrouwelijke energie. Als 1 van beide energieen buitengesloten wordt of in de schaduw staat, zien we dit terug in het resultaat van de coaching, het tempo waarin de verandering plaatsvindt, maar ook in de mate waarin plezier en de werkdruk aanwezig is bij jou als begeleider.

We are all one.

Of je nu een man of vrouw bent, ieder van ons heeft mannelijke en vrouwelijke energie. We hebben beiden nodig om te kunnen ontwikkelen.

Eerder ontwikkelde ik al een eigen manier van begeleiden en opstellen waar ik meer dan 60 systemische coaches blij mee heb kunnen maken.

Nu wil ik niets liever dan jou deze werkvorm aanleren.
Omdat ik jou de ervaring gun die ik de afgelopen jaren heb mogen opdoen. Mensen begeleiden in hun veranderingsprocessen is intensief werk, dat ook wat van jou en jouw energie vraagt. Er zijn zoveel manieren van werken waar je en de diepgang aan kan brengen en de speelsheid en lichtheid er is.

Leren begeleiden met de mannelijke en vrouwelijke energie is voor zowel jezelf als begeleider en je client een cadeautje. Het zorgt voor goede resultaten in korte tijd en meer energie die stroomt in de sessie en erna.

Wil jij leren hoe je deze werkvorm ook kan leren toepassen in je sessies?
Meld je dan nu aan.

EXTRA DATUM: 10 december

Waarom mannelijk en vrouwelijk:

# 1

Wanneer het mannelijke wordt buitengesloten komt de focus op het verleden en het proceswerk te liggen. Hierdoor ontstaat er een disbalans die zorgt voor zwaarte en verlies van de sprankel.

# 2

Als het vrouwelijke wordt buitengesloten, worden er stappen gezet die geen bedding kennen. Dit leidt tot stress of obstakels.

# 3

Binnen zowel de mannelijke als de vrouwelijke energie onderscheiden we ook nog een subcategorie. Door deze bewust te leren inzetten, werkt ze als een hulpmiddel.

1-daagse training

Opstellen met mannelijke en vrouwelijke energie

^

Je leert hoe je mannelijke en vrouwelijke energie beiden in een opstelling aan bod laat komen.

^

Je leert een praktische werkvorm die je kan toepassen bij elke vraag die een client heeft.
Een werkvorm die je heel goed kan toepassen met de 1,5 meter afstand of online kan gebruiken.

^

 Je leert welke verschillende subcategorieen mannelijke en vrouwelijke energie kent en hoe je deze kan onderscheiden van elkaar.

^

Je ervaart aan den lijve wat de kracht is van het werken met deze werkvorm.

^

Je leert welke interventies je kan inzetten als de mannelijke of vrouwelijke energie in de schaduw staat.

^

Je leert hoe je mannelijke en vrouwelijke energie beiden in een opstelling aan bod laat komen.

CORONAPROOF:
We werken in een ruimte waar 30 mensen in mogen.
De groep bestaat uit max. 12 deelnemers en 2 trainers. De 1,5 meter kunnen we dus makkelijk hanteren.
We ventileren regelmatig tussendoor. De gezonde boslucht naar binnen halen. In de pauze kun je ook lekker het bos even in.
De ruimte is ontsmet en je kan je handen ook ontsmetten.
Het is aan jou of je een mondkapje wilt dragen. En uiteraard blijf je bij klachten thuis.

We werken ook deze dag met zowel mannelijke als vrouwelijke energie, dat wil zeggen dat we praktisch aan de slag gaan, doelgericht, maar ook met meditatie en ruimte om te delen.
Allemaal manieren om je immuunsysteem te boosten. Vooral vitamine P. (plezier) die hoognodig is in deze tijd 😉

EARLYBIRD KORTING:
MELD JE NU AAN EN PROFITEER VAN DE EARLY BIRD KORTING VAN € 44,-
Deze wordt automatisch verrekend.

VANDAAG MET SUPER BONUS T.W.V. € 1200,- BIJ AANMELDING GRATIS TOEGANG TOT ALLE ONLINEPROGRAMMA’S

€ 244,-

excl. btw

Deze dag wordt verzorgd door Annelies Voulon.
Oprichter van de Werkplaats en Academie voor Verdieping.

Annelies is altijd bezig met het onderzoeken van en experimenteren met nieuwe manieren van werken die ervoor zorgen dat coaches beter en sneller resultaat kunnen boeken.

Ze onderscheidt zich van andere opleiders  doordat ze de complexe materie als geen ander praktisch weet te vertalen, zonder afbreuk te doen aan de diepte.

Ze gebruikt hiervoor praktijkvoorbeelden uit haar eigen leven en haar werk als coach.
Doordat ze diverse opleidingen heeft gevolgd op het gebied van mentaal, systemisch, spiritueel en lichaamsgericht werken heeft ze toegang tot een schat aan verschillende manieren van ervaringsgericht werken.

Wel of geen opsteller?

Het is voor deze training niet nodig dat je een uitgebreide opleiding familieopstellingen of organisatieopstellingen hebt gevolgd. Wel is het een vereiste dat je al ervaring hebt in het begeleiden van opstellingen en basiskennis hebt van het systemisch werk. De focus ligt echt op het aanleren van een werkvorm.

Kan ik na deze dag meteen aan het werk?

Ja, dat kan je zeker. En ik durf te zeggen dat je dit niets liever wilt doen. Uiteraard is het met het aanleren van elke werkvorm in het begin nog wat stoeien en zoeken, maar dat is onderdeel van deze werkvorm. Naarmate je meer mensen op deze manier begeleid hebt, hoe meer je het gaat integreren in je huidige begeleiding.

Wat bedoel je met het aanleren van een werkvorm?

Opstellingen kennen verschillende manieren van starten en ontvouwen. Of je nu een persoon opstelt, een probleem of vraag of je doet een dilemma opstelling, je werkt met een soort format. Een werkvorm van waaruit je verschillende interventies pleegt. De werkvorm die ik je aanleer kent ook een format en verloopt verder net als elke andere opstelling. Je kan ook personen toevoegen en hem zo uitgebreid maken als je wilt. Als ik het heb over de werkvorm die ik je wil aanleren, bedoel ik dus een format. Er zijn een vast aantal onderdelen die hier onderdeel van uitmaken.

Wat levert dit jou op?

Jij gaat naar huis met een praktische, hand on werkvorm die tevens als een soort methode fungeert.
Na deze training zul je ervaren dat je sessies leuker zullen worden, de resultaten verbeteren en dat jouw energie meer in balans is na het begeleiden.

Praktische info:

Data:
EXTRA DATUM:  10 december 

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Investering: € 244,- excl BTW

Lunch, koffie en thee inbegrepen

LOCATIE:
Witte Kerkje
Dokter Kimmijserlaan 28,
6744 DR Lunteren